Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

ДАНИЕЛА НИКОЛОВА


Член на СДСМ. Родена на 31.12.1968 во Скопје. Македонка. Дипломиран професор по филозофија, Филозофски факултет УКИМ - Скопје.

 

Активности во Собранието: 

  • Комисија за економски прашања, заменик-претседател
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.