Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ДАНИЕЛА КОЛЕВА


Член на СДСМ. Родена на 17.5.1980 во Кавадарци. Македонка. Магистер по менаџмент на човечки ресурси, Филозофски факултет - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член

 

Е-пошта: D.Koleva@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.