Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ


Член на СДСМ. Роден на 27.1.1978 во Скопје. Македонец. Дипломирал на Електротехнички факултет, УКИМ - Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.