Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

БЕЛКИСА ЗЕЌИРИ


Член на СДСМ. Родена на 27.4.1984 во Скопје. Македонка-муслиманка. Дипломиран стручен забен техничар - протетичар, Стоматлошки факултет - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Авганистан, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Италија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија, член

 

Е-пошта: B.Zekiri@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.