Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЗОРАН ЗАЕВ

 

Член на СДСМ. Роден на 8.10.1974 во Струмица. Македонец. Има завршено Економски факултет, УКИМ, Скопје. 

 

Е-пошта: z.zaev@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.