Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

САШКО АТАНАСОВ

 

Член на СДСМ. Роден на 27.7.1982 во Струмица. Македонец. Спортски тренер по фудбал, Ф.Ф.К.„Св.Кирил и Методиј“ - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член

Е-пошта: s.atanasov@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.