Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

РЕНАТА ДЕСКОСКА

 

Член на СДСМ. Родена на 3.5.1972 во Скопје. Македонка. Доктор на правни науки, Правен факултет во Љубљана, Словенија. 

 

Е-пошта: r.deskoska@sobranie.mk 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.