Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ

 

Член на СДСМ. Роден на 20.8.1983 во Крива Паланка. Македонец. Дипломиран правник, „Јустинијан Први“ - Скопје. 

 

Е-пошта: l.nikolovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.