Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ

 

Член на СДСМ. Роден на 27.1.1978 во Скопје. Македонец. Електроинженер, Електротехнички факултет - Скопје.

 

Е-пошта: d.mancevski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.