Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ДАЛИБОР БОГДАНОВСКИ

 

Член на СДСМ. Роден на 30.5.1979 во Скопје. Македонец. Дипломирал бизнис администрација, Факултет за бизнис и економија, Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за надворешна политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член

Е-пошта: d.bogdanovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.