Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

АЛЕКСАНДРА ЦВЕТКОСКА

 

Член на СДСМ. Родена на 9.10.1983 во Кичево. Македонка. Дипломиран филолог по општа и компаративна книжевност, Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.