Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

АЛЕКСАНДАР ФИЛИПОВСКИ

 

Член на СДСМ. Роден на 13.9.1983 во Скопје. Македонец. Дипломирал Банкарски менаџмент, Европски универзитет.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.