Pratenichki sostav
 
Пратенички состав                                                               НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ
 
 


    
 
  

 


   Член на СДСМ Роден 1954 година во Гевгелија, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во СДСМ. Добро зборува грчки, се служи со англиски јазик. Живее во Гевгелија.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.