Pratenichki sostav
 
Пратенички состав                                                                КИРЕ ГЕШТАКОВСКИ
 
 


    
 
  

 


   Член на СДСМ Роден 1954 година во с. Јанковци, Ресен, РМ. Македонец. Има високо образование. Доктор-специјалист по педијатрија, вработен во Здравствениот дом Ресен, детско одделение. Претходно, од 1991-1994 заменик на директор, а од 2001-2002, директор на Здравствениот дом во Ресен. Се служи со француски, учи англиски. Живее во с. Јанковци, Ресен.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.