Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ДИМИТРИЈА ВРЕВЕЗОСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1957 година во село Скребатно, Охрид, Македонец. Дипломирал на правниот факултет. Работи како началник на фондот за комунален развој во Охрид. Живее во село Лескоец, Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.