Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АТАНАС ВАНГЕЛОВ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1946 година во Богданци , Гевгелиско, Македонец. доктор е по филолошки науки. Редовен професор е на филолошкиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.