Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1955 година во Радовиш, Македонец.Завршил Tехнолошки факултет. Доктор по технички науки. Генерален директор е на ПРМБ Бучин од Радовиш. Живее во Радовиш.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.