Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ТУШЕ ГОШЕВ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1951 година во Струмица, македонец. завршил правен факултет. Беше пратеник и во претходниот мандат. Во периодот 1992-1994 година беше министер за правосудство. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.