Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Трајков Милчо

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1953 година во Велес, Македонец. Завршил Mедицински факултет-кардиолог. Работи во сопствена здравствена установа. Живее  во Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.