Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Трајаноски Петре

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1948 година во село Крапа, Македонски Брод, Македонец. Завршил Шумарски факултет. Директор е на шумското стопанство Сандански. Живее во Македонски Брод.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.