Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Темелковски Зоре

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1952 година во село Габровник, Велес, Македонец. Завршил Економски факултет. Менаџер е на Инфоспектар- Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.