Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ВЕљо ТАНТАРОВ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1942 година во село Новаци, Битола, Македонец.Завршил средно образование. Претседател е на Здружение на индивидуални земјоделски производители. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.