Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Стојковки Здравко

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1951 година во село Саса, Делчево, Македонец. Завршил рударски факултет и работи какоглавен инженер за производство во Рудниците Саса  во Македонска Каменица. Живее во Македонска Каменица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.