Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Стојановски Наќе 

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1950 година во село Растојца, Крушево, Македонец. Завршил правен факултет. Беше пратеник во Собранието на Република Македонија и во претходниот мандатен период. Живее во Скопје.


  

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.