Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Србиновски Јован

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1948 година во село Непроштено, Тетово, Македонец. Дипломиран на технолошко-металургискиот факултет во Скопје. Поранешен генерален директор на Југохром од Јегуновце. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.