Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Силјаноски Благоја

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1948 година во село Белчиште, Охрид. Македонец, Завршил економски факултет. Се занимава со новинарство. Претседател на Заедницата на градовите на Македонија. Живее во Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.