Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


РИСТО ТРАЈКОВ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1954 година во село Градошоци, Струмица, Македонец. Има средна стручна подготовка. Работи како геометер во Струмица. Живее во село Градошоци , Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.