Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ристески Митко

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1953 година во село Курбиново, Ресен, Македонец. Завршил виша електротехничка школа. Живее во Ресен.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.