Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ПЕЦЕ СТОЈАНОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1955 година во село Сливница, Ресен, Македонец. Завршил металургиски факултет. Вработен е во Рафинеријата за циннк, цадмиум И цинк-оксид при МХК Злетово- Велес. Живее во Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.