Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Павлов Борис

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1940 година во село Муртино, Струмица, Македонец. Завршил Медицински факултет. Директор е на Медицинскиот центар во Струмица. Живее во Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.