Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Николовски Душан

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1947 во село Јурумлери, Скопје, Македонец. Завршил рударски факултет и е магистер по технички науки. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Пробиштип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.