Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


НИКОЛА Р.ПОПОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1945 година во Тирана, Република Албанија, Македонец, Завршил Технички факултет и е магистер по технижки науки. Директор е на сектор во Електро-Скопје.Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.