Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


НИКОЛА Г.ПОПОВСКИ


 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1962 година во Скопје, Македонец. Завршил Економски факултет, Беше пратеник на Собранието на Република Македонија и на претходниот мандат. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.