Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Наумовски Ване

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1956 година во село Белица, Кичево, Македонец. Завршил економски факултет. Вработен е во Медицинскиот центар во Кичево. Живее во Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.