Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Настоски Димче

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1958 година во Прилеп, Македонец. Завршил Филолошки факултет - група историја на литературата. Секретар е на организационата единица на Министертсвото за образование и физичка култура- Прилеп. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.