Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


НАНО РУЖИН

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1952 година во Скопје, Македонец, доктор е по политички науки, професор на филозофскиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.