Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Начевски Марјан

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1958 година во Скопје, Македонец.Има виша школска подготовка. Директор е на Т.П. Срем -Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.