Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Мусовски Ферит

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1951 година во село Велебрдо, Македонец. Завршил медицински факултет и е специјалист по општа медицина во Здравствениот дом во село Ростуше, Гостиварско. Живее во село Велебрдо, Гостиварско.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.