Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Малинска Персида

 

 

 

 

 

 

Член на  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Родена 1956 година во Скопје, Македонка. Завршила медицински факултет, Специјалист е по социјална медицина. работи во Заводот за здраствена заштита во Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.