Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Митрева Илинка

 

 

 

 

 

 

Член на  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Родена 1950 година во Скопје, Македонка. Дипломирала на филолошки факултет и е доктор на науки. Работи како професор на Филолошкиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.



 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.