Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Милошевски Дане

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1958 година во Кратово, Македонец. завршил медицински факултет. лекар е по општа медицина во Медицинскиот центар во Крива паланка. Живее во Крива паланка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.