Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Михајловски Бранирод

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1953 година во село Галичник, Македонец. завршил факултет за политички науки. Директор е на Работничкиот универзитет во Битола . Живее во Битола.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.