Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Масев Ристо

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1955 година во Струмица, Македонец. Завршил правен факултет. Живее во Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.