Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Марковски Ристо

 

 

 

 

 

 

Член на  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1953 година во Крушево, Македонец. Завршил медицински факултет. Директор е на Здраствениот дом во Крушево. Живее во Крушево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.