Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЉУБОМИР ПОПОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член и генерален секретар на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1951 година во Битола. Македонец. Завршил Факултет за политички науки. Пратеник беше и вопретходниот мандатен период. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.