Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Куљан Зографска Ратка

 

 

 

 

 

 

Член на  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Родена 1951 година во Скопје, Македонка. Завршила медицински факултет, гинеколог-акушер. Директор е на Гинеколошко-акушерската болница '6аир? во скопје. Живее во Скопје.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.