Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СТОЈЧЕ КОВАЧЕВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1941 година во Струга, Македонец. Завршил медицински факултет и е специјалист по интерна медицина. Работи во заводот за нефрологија во Медицинскиот центар во Струга. Живее во Струга.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.