Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СЛАВКО КОТЕВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. роден 1946 година во село Лажец, Битола, Македонец. Завршил Економски факултет. Директор е на Земјоделската задруга  „Кооперанти"  во Битола . Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.