Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


БОРИС КОСТАЌЕВ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1941 година во село Смоквица, Гевгелија, Македонец. Завршил медицински факултет. работи како примариус хирург во Медицинскиот центар во Гевгелија. Живее во Гевгелија.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.