Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈОВАН НИКОЛОВ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1963 година во село Р’левци, Велес, Македонец. Завршил Медицински факултет-хирург специјалист. Директор е на медицинскиот центар во Велес. Беше пратеник и во претходниот мандатен период. Живее во Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.